Skip to main content
  • BÖHLER Værktøjsstål

Böhler Værktøjsstål

Som stålleverandør af kvalitetsstål repræsentere vores leveringsprogram blandt andet BÖHLER værktøjsstål som består af koldarbejdsstål, varmarbejdsstål, formstål samt high speed stål. Leveringsprogrammet indeholder også Pulverstål/MICROCLEAN stålet fra BÖHLER.

De forskellige kvaliteter leveres både i konventionel udførelse, i ESU/ESR udførelse (ISODUR) og i pulvermetallurgisk fremstillet udførelse (MICROCLEAN). Afhængig af ønsker og krav er der forskellige muligheder og vores stålspecialister giver gerne applikationsrådgivning, for at finde den bedst mulige løsning.

Klik på de respektive kategorier for at få et overblik over stålkvaliteterne.

Vi gør opmærksom på, at BÖHLER også leverer en lang række specialstål / specialkvaliteter direkte fra produktion. Kontakt os for mere information om dette.

Forhandler i mere end 50 år

La Cour & Faber har i mere end 50 år været forhandler af BÖHLER kvalitetsstål, der er markedets førende producent inden for sit felt og samtidig en af de mest betydningsfulde globale udbydere af værktøjsstål.

BÖHLER koncentrerer sig udelukkende om kvalitetsløsninger til områder, hvor der stilles de højeste krav til stålets egenskaber. Deres kvalitetsstål er altid med til at give vores kunder et forspring, når der skal rådgives og produktudvikles på stålapplikationer.

Image Overlay
Image Overlay