Skip to main content
  • Tilgængeligt, bæredygtigt og i høj kvalitet

I efteråret 2020 blev vores administrerende direktør, Niels Pedersen, interviewet til Jern- og Metalindustrien. Fokus var især på vores lager og udvidede savekapacitet, som sammen med vores store produktkatalog af højtydende stålkvaliteter, skaber grundlag for et fleksibelt og bæredygtigt leveringsprogram.

Niels Pedersen var desuden en del af ekspertpanelet i Jern- og Metalindustriens årsnummer ’Metalindustriens Top 2020’, hvor han kom med følgende udtalelse til spørgsmålet: Hvad er jeres største udfordringer som råvareleverandør til industrien og hvordan imødekommer I det?

”Som alle handels- og grossistvirksomheder handler det om at have et afbalanceret lager. Vi skal ikke binde uforholdsmæssigt mange penge i det, men ved at have kvaliteter, der kan anvendes til en bred vifte af produkter, og som kunderne hurtigt kan få leveret, kan vi holde balancen. Sådan et lager har vi, og ved at have et stort nationalt lager kan vi også tilbyde små mængder specialstål til lave priser.”

Udtalelsen var til dels også et svar på, hvilken betydning La Cour & Faber’s eget lager og fleksible leveringsbetingelser har haft på et forholdsvist gnidningsfrit forløb gennem covid-19 krisen i 2020.Hvis du er nysgerrig på det vi arbejder med på vores adresse i Roskilde, er her et par links til vores artikler i Jern- og Metalindustrien i efteråret 2020. Enkelte artikler er dog gemt bag en betalingsmur og derfor kun tilgængelige – i deres fulde længe – for abonnenter.

Læs også artiklen ‘Tilgængeligt, bæredygtigt og i høj kvalitet om Toolox®, som med bare to kvaliteter kan dække 80% af behovet for hærdet stål i Danmark.
Image Overlay
Image Overlay