Vi har opgraderet hjemmesiden med nyt layout, lidt mere om os selv, samt detaljerede produktbeskrivelser og dimensionsprogrammer.

Forsiden – Her får du en kort introduktion til hvem vi er og hvad vi tilbyder.

Vores historie – Læs om vores dannelsesrejse, som begyndte i Københavns Sydhavn i 1967 og frem til i dag, hvor vi har Danmarks største lager- og savekapacitet i Roskilde.

Produkter – Få overblikket over vores 7 produktkategorier. Læs videre på de underliggende produktsider, som nu er udvidet med links til detaljeret produktinformation, dimensionsprogrammer mv. Den dybdegående produktinformation gælder for de hver af de enkelte stålkvaliteter fra BÖHLER Edelstahl og SSAB/TOOLOX.

Levering – Få overblikket over vores leveringsprogrammer, vores lager og savekapacitet. Bliv også klogere på de produktrelaterede certificeringer, vores to hovedleverandører har erhvervet.

Samhandel – Vi har fokus på vores kunders behov. Derfor har vi skrevet lidt tekst som viser, hvad vi lægger vægt på og hvordan vi samarbejder med vores kunder. Du finder også en liste over de brancher, vi er i stand til at servicere. Vi linker til branchespecifik produktinformation – og ligeledes vores salgs- og leveringsbetingelser og persondatapolitik.

Kontakt – Find vores kontaktinformationer, åbningstider og en kørselsvejledning her. Hvis du vil sende en hurtig mail, er det også muligt at udfylde en formular og blot trykke Send.

Inspiration – Vi er specialister i stål og deler gerne nye viden om vores produkter. Vi opdaterer løbende siden med nyheder.

Alle leveringsprogrammer og produktblade, som hidtil har været tilgængelige på steelhunting.com, er nu placeret på denne hjemmeside. Steelhunting.com er derfor ikke længere aktiv.