Optimér din produktionstid med Toolox®På onsdag d. 23 november!

Skriv dig op til vores webinar og hør hvordan du kan spare både tid og penge, blot ved at skifte til højstyrkestålet Toolox®.

På webinaret deler Tomas Berglund, Ingeniør fra SSAB Special Steels i Sverige, ud af sin mangeårige ekspertise og know-how indenfor stålbranchen, med udgangspunkt i SSAB’s sejhærdede højstyrkestål, Toolox®.

Thomas Berglund giver indsigt i valget af stål og hvordan det kan forbedre både omkostninger og produktionstid, at vælge et forhærdet stål som Toolox®.

Hvad får jeg ud af dette webinar?

På webinaret rådgiver vi dig i, hvordan det at stille krav til sit stål, kan spare både tid og omkostninger.

Du bliver også klogere på:

  • Hvad er Toolox® højstyrkestål?
  • Fordele ved at bruge Toolox® ift. almindeligt sejhærdet stål?
  • Hvilke applikationer kan Toolox® bruges til?
  • Vores anbefalinger
  • Konkrete case eksempler

Til slut på webinaret er der mulighed for at stille spørgsmål og efterfølgende få specifik rådgivning i hvad Toolox® kan gøre for dig og din produktion.

Hvornår finder webinaret sted?

Onsdag d. 23. november fra kl. 10.00 til 11.00

Hvem er dette webinar for?

Dette webinar er for virksomheder der arbejder med applikationer indenfor varmarbejde, koldarbejde, plaststøbning eller maskinkomponenter og som ønsker at spare vigtig tid i produktionen, ved at kigge alternative veje med hensyn til valget af stål.

 

OBS! Webinaret optages til alle, som ikke kan møde op på tidspunktet. Tilmeld dig for at sikre din plads. Så sender vi dig optagelsen efterfølgende.